En oönskad 4 veckors gammal Mastiff valp väntas bli avlivad. Men ett meddelande online förändrar allt!

Om du har adopterat ditt husdjur, så vet du att  dem har flytt från kanske ett grymt öde, och istället blivit välkomnad in till ditt hem. Dem var kanske födda, för att sedan hittas på gatan, ensamma och hungriga. Eller så var de oönskade av deras föregående familj, för att sedan bli lämnade på ett djurhem. Oavsett anledning, det här husdjuret, i en sorglig twistat öde, kunde ha varit ett av de tusentals djur som blir avlivade på grund av brist på kärleksfulla hem.

Willow är en Neapolitan mastiff valp, som lätt kunde blivit ett av dessa stackars djur, men så är inte fallet. Hon hade ett ”hinder” som gjorde henne oönskad av både uppfödare och kunder: Swimmers syndrom som skulle förhindra henne från att stå och gå vid 3 veckors ålder, och som skulle komma behöva terapi för att korrigera detta problem.

 

Så Willows uppfödare bestämde sig att hon behövdes slängas ut – men inte förrns hon postat ett meddelande på sociala medier. Meddelandet var sedan delat till det nått fram till Jennifer Williams, som körde till uppfödaren för att rädda den stackars valpen.

Och med lite hjälp, terapi och kärlek så har Willow vuxit till en stor och stark 8 månaders valp.Kolla in klippet för att se hur Willow bekämpade sina hinder och hur hon fick en kärleksfull familj!

Om denna valps berättelse gjorde dig berörd, så DELA snälla!

Loading...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + arton =